Sadržaj ponude

VWG INŽENJERING

GARANCIJA ZA SIGURNOST

011/245-22-99

065/245-22-99

Napravite svoju ponudu

Odaberite proizvode iz našeg asortimana i napravite svoju ponudu sa kojom možete doći kod nas i preuzeti robu.

×

Interfonski komunikacioni sistemi, nemačkog proizvođača TCS AG, jednog od vodećih evropskih proizvođača tonskih i video interfona zasnovanih na modernoj BUS tehnologiji.

Kvalitet, jednostavno projektovanje, naj-jednostavnija montaža, pouzdan rad svih komponenti bez održavanja su osnovne karakteristike svih TCS sistema. Ovo potvrđuje i garancija od čak 4 godine na svaki proizvod.

Za realizaciju gotovo svih navedenih sistema potrebna je primena samo jednog kabla sa jednom ili maksimalno tri parice bez obzira na broj uređaja koji se međusobno povezuju. Na primer, za realizaciju audio interfona sa 20 korisnika koristi se samo jedan dvožilni kabal i ništa više!

TCS je firma koja svojim dugogodišnjim prisustvom na srpskom tržištu, kao i na tržištu okolnih zemalja, ima iza sebe veliki broj reprezentativnih projekata.

Sva ponuđena oprema se može nabaviti na domaćem tržištu uz kratke rokove isporuke i uz izuzetnu tehničku podršku zahvaljujući dugogodišnjoj saradnji sa kompanijom VWG Inženjering koja je svojim mnogbrojnim klijentima preporučuje i ugrađuje samo opremu najboljih, dokazanih proizvođača.