Sadržaj ponude

VWG INŽENJERING

GARANCIJA ZA SIGURNOST

011/245-22-99

065/245-22-99

Napravite svoju ponudu

Odaberite proizvode iz našeg asortimana i napravite svoju ponudu sa kojom možete doći kod nas i preuzeti robu.

×

DOBERGARD DOO

VIDEO NADZOR

IP VIDEO NADZOR

ALARMNI SISTEM

KONTROLA PRISTUPA

PROTIVPOŽARNA OPREMA

DOBERGARD je vodeća domaća kompanija za fizičko-tehničko obezbeđenje, osnpvana 2004. godine sa sedištem u Beogradu, a danas posle 10 godina kontinuitetaposluje sa svojim službama u svim većim gradovima i sa pokrivenošću cele teritorije Srbije i Crne Gore.

DOBERGARD je danas srpski lider u oblasti integrisanog sistema bezbednosti objekata koji uključuje profesionalno fizičko obezbeđenje, službene pse i vrhunske tehničke sisteme zaštite, ali i u Srbiji jedinstvenu i najvišu polisu osiguranja od 1.500.000,00 eur za sve svoje klijente.

Za vrhunsku uslugu na raspolaganju je obučeno ljudstvo sa stručnim ispitima iz protivpožarne zaštite, prve pomoći i rukovanja vatrenim oružjem, autonomni kompjuterski 24-časovni kontrolni centar, repetitori i mreža radio stanica sa sopstvenom frekvencijom RATEL-a, službeno vatreno oružje sa dozvolama MUP-a, vozni park adaptiranih i posebno obeleženih interventnih vozila, kao i službeni psi sa IPO-1 ispitom u radu.

Stavljajući kvalitet u prvi plan, DOBERGARD je od svog osnivanja težio osvajanju najprestižnijih domaćih i međunarodnih standarda i sertifikata i to sa najvišim ocenama. Danas je DOBERGARD lider u licenciranosti i kvalitetu bezbednosnih usluga u Srbiji:.

www.dobergard.co.rs