Sadržaj ponude

VWG INŽENJERING

GARANCIJA ZA SIGURNOST

011/245-22-99

065/245-22-99

Napravite svoju ponudu

Odaberite proizvode iz našeg asortimana i napravite svoju ponudu sa kojom možete doći kod nas i preuzeti robu.

×

EQUILIBRIO KIDS

VIDEO NADZOR

Jezički centar EQUILIBRIO KIDS deo je Obrazovnog sistema EQUILIBRIO, koji uspešno edukuje svoje polaznike u oblasti stranih jezika već punih 20 godina.

Obrazovni sistem EQUILIBRIO  jedna je od najpoznatijih i najuglednijih institucija za učenje stranih jezika na teritoriji grada Beograda. Metod po kome je Obrazovni sistem EQUILBRIO daleko poznat je brižljivo osmišljen konverzacijski metod sa primenom individualnog pristupa u radu, sa fokusom na specifične potrebe svakog polaznika.

U svojoj  bogatoj ponudi Obrazovni sistem EQUILIBRIO ima opšte i specijalizovane kurseve čak 10 stranih jezikapripremne kurseve za polaganje međunarodno priznatih ispitakurseve za preduzećadečije i omladinske kurseve jezičke kampove itd. Obrazovni sistem EQUILIBRIO posluje na čak 12 lokacija u gradu: Trg Republike, TašmajdanZeleni venacVračar – Kalenić (2), Novi Beograd (4), Banovo brdo,  Voždovac Dorćol.

Jezički centar EQUILIBRIO KIDS organizuje kurseve stranih jezika, letnje i zimske jezičke kampove, kao i pripremne kurseve za polaganje Kembridž ispita za decu uzrasta od 3 do 14 godina.

www.kursevizadecu.com/