Sadržaj ponude

VWG INŽENJERING

GARANCIJA ZA SIGURNOST

011/245-22-99

065/245-22-99

Napravite svoju ponudu

Odaberite proizvode iz našeg asortimana i napravite svoju ponudu sa kojom možete doći kod nas i preuzeti robu.

×

W.D. Concord West doo

VIDEO NADZOR 

ALARM

AUDIO I VIDEO INTERFON

OZVUČENJE

RAČUNARSKA MREŽA


W.D. Concord West  je građevinska kompanija osnovana 2010. godine u opštini Palilula u Beogradu. Svoju primarnu delatnost fokusira na usluge izvođenja radova  u visokogradnji, usluge projektovanja, konsaltinga i inženjeringa. Sa oko 170 zaposlenih, kako inženjera tako i drugih stručnih lica zajedno kao uspešan tim u predviđenim rokovima odgovaramo na sve zahteve klijenata. Svojim zajedničkim trudom i zalaganjem izradili smo veliki broj složenih projekata rezidencijalnih, hotelskih, komercijalnih i drugih vrsta projekata.
 
Tokom svih ovih godina poslovanja razvili smo se u kompleksni poslovni sistem, a  o tome govore naše reference koje su najbolji pokazatelj i ogledalo naše kompanije.  Iza sebe imamo veliki broj uspešno realizovanih projekata. Izgradili smo nekoliko hiljada stanova, poslovnih prostorija, garaža, kao i veliki broj škola, bolnica, magacina, skladišta, fabričkih hala, domova kulture, dečijih odmarališta itd.
 
Cilj W.D. Conocord West-a je da svaki završeni projekat dobije funkcionalnu celinu, kao i da investitori  budu zadovoljni krajnjim rezultatom. Nivo uspešnosti održavamo tako što negujemo kvalitet na kom je kompanija zasnovana, a to su visoko obučeni kadrovi, kvalitet usluge koju pružamo, posvećenost klijentima kako bi se sve njihove ideje sprovele u delo.

www.wdconcordwestdoo.com