Sadržaj ponude

VWG INŽENJERING

GARANCIJA ZA SIGURNOST

011/245-22-99

065/245-22-99

Napravite svoju ponudu

Odaberite proizvode iz našeg asortimana i napravite svoju ponudu sa kojom možete doći kod nas i preuzeti robu.

×

Stambeni objekat u Metohijskoj ulici na Vračaru

Poštovani korisnici,

U toku je projekat ugradnje revolucionarne nove klase kvalitetnih proizvoda za detektovanje požara FirecClass proizvedenih u Evropi, kao i video interfona vodećeg evropskog proizvođača interfonskih komunikacionih jedinica TCS u stambenom objektu na Vračaru u Metohijskoj ulici broj 30.

Detaljnije o TCS interfonskim komunikacionim jedinicama možete pročitati i pogledati u našoj web prodavnici.

Ugradnju opreme vrhunskog kvaliteta VWG INŽENJERING DOO BEOGRAD uspešno sprovodi zajedno sa poslovnim saradnicima iz kompanije WD Concord West doo Beograd, čijim je idejnim rešenjem predviđeno da stambeni objekat ima garažu u dve etaže sa 34 parking mesta, 6 podzemnih etaža, 28 stambenih jedinica različite kvadrature i 5 jedinica poslovnog prostora.

Cilj ove poslovne saradnje jeste kvalitet izvedenih radova od strane stručnog kadra koji u predviđenim rokovima odgovara na sve zahteve klijenata.

Za sve informacije o opremi, sistemima i cenama nabavke, montaže, ugradnje i servisiranja opreme možete nas kontaktirati putem telefona  011/2452-299 ili nam pišite na adresu prodaja@vwg.rs . Potrudićemo se da pronađemo najefikasnije idejno rešenje prema Vašim zahtevima u najkraćem mogućem roku.