Sadržaj ponude

VWG INŽENJERING

GARANCIJA ZA SIGURNOST

011/245-22-99

065/245-22-99

Napravite svoju ponudu

Odaberite proizvode iz našeg asortimana i napravite svoju ponudu sa kojom možete doći kod nas i preuzeti robu.

×

TCS S.E. EUROPE DOO PARTNERSTVO

Poštovani korisnici,

TCS S.E. EUROPE DOO je distributer TCS AG vodećeg nemačkog proizvođača interfonskih sistema zasnovanih na digitalnoj tehnologiji i dugogodišnji poslovni sardnik VWG INŽENJERING-a.

Sistemi TCS tonskih interfona su zasnovani na modernoj BUS tehnologiji koja omogućava realizaciju sistema primernom samo jednog kabla sa jednom ili maksimalno tri parice bez obzira na broj uređaja koji se međusobno povezuju.

Iz ponude TCS S.E. EUROPE DOO, a u našem domenu poslovanja, posebno izdvajamo modele video interfona ISH3130, IMM1000, IMM1100 ili TC20P u zavisnosti od internih poziva i željenog dizajna. Kvalitet, jednostavno projektovanje, najjednostavnija montaža, pouzdan rad svih komponenti bez održavanja su osnovne karakteristike svih TCS sistema. Ovo potvrđuje i garancija od čak 4 godine za svaki proizvod.

Ponudu opreme dokazanog kvaliteta za audio i video interfone možete pogledati u našoj web prodavnici.

Za sve informacije o opremi možete nas kontaktirati putem telefona  011/2452-299 ili nam pišite na adresu prodaja@vwg.rs . Potrudićemo se da pronađemo najefikasnije idejno rešenje prema Vašim zahtevima u najkraćem mogućem roku.